Arbeta hos oss

Karriär

Har du höga ambitioner och drivs av mycket eget ansvar? På Söderberg & Partners i Göteborg söker vi ständigt efter engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta i en kreativ och stimulerande miljö. Sedan starten 2004 har vi utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli en av de starkaste aktörerna inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning i Sverige. Koncernen har cirka 1400 medarbetare, varav ett femtiotal i Göteborg. 


Vi har en stark företagskultur som präglas av mod, ansvarsfullhet, hjälpsamhet och driv. Vi vill inte bara vara drivande i att utveckla den svenska försäkringsmarknaden utan även i frågor gällande jämställdhet och mångfald. För oss är det viktigt att ha en arbetsplats där alla bidrar med olika kompetenser, åsikter och infallsvinklar.

Är du student eller nyutexaminerad inom till exempel ekonomi, analys eller systemutveckling? Många studenter jobbar hos oss parallellt med sin utbildning. Som student har du flexibla arbetstider och får ta stort eget ansvar.

Ring eller mejla oss för att ta reda på mer om dina möjligheter!