Vill du jobba på Söderberg & Partners?

Karriär

Har du höga ambitioner och trivs med mycket eget ansvar? På Söderberg & Partners i Göteborg växer vi och söker ofta engagerade och kompetenta medarbetare som vill bli en del av en kreativ grupp i en miljö som uppmuntrar nya tankesätt och innovation.

 

Sedan starten 2004, har vi utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli en av de starkaste aktörerna inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning i Sverige.

 

Vi har en stark företagskultur, inte bara i Göteborg, utan inom hela företaget. Vår kultur präglas av mod, ansvar, hjälpsamhet och driv.

 

För oss är det viktigt att vara en drivande faktor, både i form av en positiv samhällsutveckling i branschen och gällande jämställdhet inom bolaget. Vi vill få alla medarbetare att trivas på sin arbetsplats och att alla är med och bidrar med kompetenser, åsikter och olika infallsvinklar.

 

Är du student eller nyutexaminerad inom till exempel ekonomi, analys eller systemutveckling? Många studenter jobbar hos oss parallellt med sin utbildning. Som student har du flexibla arbetstider och får ta stort eget ansvar – samtidigt som du får viktiga erfarenheter att ta med dig i din fortsatta karriär.

 

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Varmt välkommen att kontakta oss!

Karriär på Söderberg & Partners