Hur kan Söderberg & Partners i Göteborg stötta dig som privatperson?

Pensionsrådgivning från Söderberg & Partners

När vi på Söderberg & Partners hjälper dig som pensionskund utgår vi från hela din ekonomiska situation. När vi förstår dina förutsättningar och behov fullt ut, kan vi hjälpa dig att sätta pensionsmål och en strategi för att uppnå dem.

 

Som kund hos Söderberg & Partners får du bland annat ta del av tjänsten Fund Finder, ett verktyg som hjälper dig att hittar information och jämföra olika fonder.

 

Söderberg & Partners pensionskunder har även tillgång till S&P Online, där vi samlat allt från försäkringsvillkor och hållbarhetsanalyser till fondförslag och pensions- och kapitalbesked. Det innebär att du på ett och samma ställe får överblick över hela din privatekonomi. Allt presenteras på ett enkelt sätt, så att du snabbt får en översikt över din ekonomiska situation.

 

 

Läs mer

Söderberg & Partners privatförsäkring

Vi på Söderberg & Partners kan erbjuda dig privatförsäkringar med villkorsgaranti mot din nuvarande försäkring. Garantin gäller i två år om du skulle råka ut för en skadehändelse som ditt tidigare försäkringsbolag skulle ha ersatt i en likvärdig försäkring, men som normalt inte omfattas av vår försäkring.

 

När du väljer att teckna privatförsäkringar genom oss på Söderberg & Partners erbjuder vi dig personliga rådgivningssamtal. Vi tar hand om uppsägningen av dina gamla försäkringar. Dessutom stöttar vi dig med att se över dina privata försäkringar löpande.

 

 

Läs mer

Skatterådgivning med expert från Söderberg & Partners

Du kan även få skatterådgivning genom oss på Söderberg & Partners. Våra skattespecialister har bred och mångårig erfarenhet av skattesystemet. Vi hjälper ofta kunder som har frågeställningar gällande exempelvis utlandsflytt eller utländskt sparkapital som ska föras hem till Sverige. Många kunder vill också ta hjälp av skatterådgivning när de har startat eget eller om de planerar att överlåta sitt bolag till en närstående. I den typen av situationer är det klokt att rådgöra med en expert som kan förklara rättsläget – och som kan se till att lämpliga åtgärder utförs enligt regelverket.

 

Det kan vara svårt att sätta sig in i alla Skatteverkets regler och lagar, vilka även ändras kontinuerligt. Vi på Söderberg & Partners hjälper dig att säkerställa ditt ärende hanteras på ett kompetent sätt.

 

Det är oerhört viktigt att du känner dig trygg med de råd som vi ger dig. För att du ska göra det dokumenterar vi alltid rådgivningen. Det innebär att du kan gå tillbaka och ta del av exempelvis enskilda bestämmelsers villkor eller omfattning.

 

Du kan vända dig till våra erfarna och engagerade rådgivare med såväl stora som små frågor. Oavsett storlek på problemet hjälper vi dig med att rekommendera lämpliga åtgärder.

 

 

Läs mer

Kapitalförvaltning & förmögenhetsrådgivning på Söderberg & Partners

Behöver du förmögenhetsrådgivning? Vill du få hjälp att förvalta ditt kapital? På Söderberg & Partners i Göteborg kan vi ge dig analysdriven rådgivning som genomsyras av proaktivitet och engagemang. Genom att alltid se till helheten ger vi dig som kund möjligheten lägga fokus där det är viktigt. Du kan dessutom själv välja hur involverad du vill vara i löpande investeringsbeslut.

 

Om du väljer Söderberg & Partners investeringsrådgivning finns vi som ett stöd när du tar investeringsbeslut utifrån den strategi som vi har satt upp tillsammans. Om du väljer vår portföljförvaltning överlåter du hela arbetet och besluten till oss.

 

För att vi ska kunna ge dig så bra rådgivning som möjligt, är det viktigt att vi får en djup inblick i din unika situation. Därför värdesätter vi det personliga mötet med dig som kund – och finns därför nära dig i Göteborg.

 

 

Läs mer

Stöd inom familjerätt

För att minska risken för eventuella framtida konflikter, väljer många att se över sin familjekonstellation. Tänk på att samboavtal eller äktenskapsförord kan vara bra att upprätta för att säkerställa att exempelvis viss egendom inte ingår vid en eventuell bodelning.

 

Ett annat mycket viktigt dokumentet är testamentet, vilket också behövs för att underlätta för de efterlevande. Vi hjälper dig att gå igenom din och din familjs situation för att komma fram till ett upplägg som passar er bäst. Du kan få hjälp av jurister från Söderberg & Partners för att se över vilka juridiska dokument som du kan vara i behov av.

 

 

Läs mer